Gregor Bohnec
Ustanovitelj / kognitivni trener

21. 06. 2023

Neurobeans prejel prestižno zlato priznanje za inovacije v Zasavski regiji

Vesela novica! Neurobeans, naš revolucionarni pripomoček in metoda za treniranje učinkovitega delovanja v šoli, pri delu ali športu, je prejel zlato priznanje za inovacije v Zasavski regiji. To priznanje je odlično priznanje za trdo delo našega ekipe in potrditev kvalitete našega izdelka.

Gregor Bohnec, kognitivni trener in inovator pripomočka in metode Neurobeans, ki na edinstven in znanstveno podkrepljen način rešuje učne težave otrok in izboljšuje učinkovitost dela odraslih. Z igri podobnimi vajami, Neurobeans krepi možgane in merljivo izboljša sposobnosti pozornosti, delovnega spomina, samokontrole, samozaupanja in učinkovitega delovanja v stresnih okoliščinah.

Sodobno družbo, zlasti naše mlade, danes pretresajo številne duševne stiske in kognitivne težave, ki se odražajo v učnih težavah, nezbranosti, pozabljivosti, izgorelosti in celo pretirani odvisnosti od digitalne zabave. Neurobeans se teh izzivov loteva z inovativnim pristopom, ki se osredotoča na izboljšanje temeljnih kognitivnih sposobnosti, ki pomagajo pri načrtovanju, organizaciji, upravljanju s časom, samoopazovanju in drugih izvršilnih funkcijah.

Glavna prednost Neurobeans-a je v njegovi enostavnosti in dostopnosti. Z uporabo pametnega algoritma ocenjuje nivo sposobnosti na podlagi časa izvedbe vaj, ki so bile posebej razvite s ciljem enostavnega in zanesljivega merjenja. To pomeni, da lahko Neurobeans uporabljajo starši, otroci, učitelji in terapevti brez potrebe po zapletenih in dragih diagnostičnih orodjih.

Hvaležni smo za pomoč in podporo naše izjemne ekipe, ki je sodelovala pri razvoju inovacije Neurobeans ter prispevala svoje dragocene talente in strokovno znanje, zaradi česar je Neurobeans danes to, kar je.

Na koncu, radi bi se zahvalili vsem vam - našim uporabnikom, podpornikom in bralcem. Vaše zaupanje v nas in naš izdelek nas nenehno navdihuje, da se izboljšujemo in inoviramo. Vaše zgodbe o uspehu, povratne informacije in podpora so tisto, kar nas žene naprej. Slišati, kako Neurobeans izboljšuje življenja vaših otrok, kako jim pomaga pri učenju, povečuje samozaupanje in izboljšuje njihovo splošno učinkovitost, je za nas največja nagrada.

Z zlatim priznanjem za inovacije v Zasavski regiji se naša pot samo še nadaljuje. Naš cilj je, da Neurobeans postane globalno dostopen in da pomaga čim več otrokom in odraslim po vsem svetu. S tem priznanjem v roki in z vašo podporo v srcu smo bolj kot kdaj koli prej prepričani, da smo na pravi poti.

Hvala vam, da ste del naše skupnosti in da ste z nami na tej neverjetni poti.

Več o podelitvi Priznanj za najboljše inovacije Zasavske regije 2023: https://www.gzs.si/oz_zasavje/Novice/ArticleId/86143/podeljena-so-bila-najboljsa-priznanja-za-inovacije-zasavja-za-leto-2023 

 

Prijavite se na Neurobeans Novičnik!

Nasveti, novice in članki kognitivnih trenerjev!
.

Copyright ©2024 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram