Neurobeans Growth: Pozornost, moč in vpogled vase za osebnostni ali karierni razvoj

Na daljavo, v zavetju vašega doma
60 minut
1 krat
tedensko
Plus samostojne vaje

O programu

Neurobeans Growth je program vadbe namenjen osebam od 22 leta naprej, ki preko izvajanja posebej zasnovanih vaj in vodene izkušnje preko appa Neurobeans doživijo vpogled v svoje delovanje in spoznanja, ki povzročajo spremembe v načinu mišljenja in delovanja posameznika. Izkušnja programa povzroči osebnostno rast posameznika in sočasno vpliva na premagovanje situacij in vzorcev s katerimi se posameznik trenutno sooča v življenju.

Komu je program namenjen

Neurobeans Growth je primeren za odrasle od 22 leta naprej, ki so zmožni izvajanja zmerne fizične vadbe (počepi, skleci, itd.).

Trajanje

Program daje učinke po vsaj treh mesecih vadbe. Glede na individualno napredovanje je program prilagodljiv in traja od 3 do največ 6 mesecev.

Učinki programa Neurobeans Growth na možgane

Program Neurobeans Growth je zasnovan za odrasle, ki si želijo doseči osebnostno rast in premagati osebne izzive. Naš program je utemeljen na znanstvenih raziskavah in je zasnovan tako, da izboljša vašo kognitivno funkcijo, razpoloženje, samozavedanje in kakovost spanca. 
Izboljšanje
kognitivnih funkcij
Vaje v programu  Neurobeans Growth, ne le izboljšajo fizično kondicijo, temveč predvsem krepijo možgane na področjih izboljšanje spomina, koncentracije in hitrosti obdelave informacij.
Umirjanje uma in
izboljšanje razpoloženja
Program Neurobeans Growth je zasnovan tako, da pomaga zmanjševati stres preko razvoja odpornosti na stres zaradi česar izboljšuje razpoloženje v vseh stresnih situacijah. Vodene vaje sproščajo endrofine "hormone sreče", hkrati pa učijo tehnike sproščanja za obvladovanje stresa.
Razvoj
samozavedanja
Program vključuje vodene vaje za povečanje samozavedanja, ki pomagajo okrepiti dele možganov, povezane z zavestjo in empatijo. Ta pristop omogoča boljše razumevanje lastnih misli, čustev in vedenja.
Izboljšanje
kakovosti spanca
Program Neurobeans Growth vključuje aktivnosti, ki so zasnovane tako, da izboljšajo kakovost spanca. Boljši spanec prinaša številne koristi za možgane, vključno z izboljšanim spominom, boljšim razpoloženjem in zmanjšanim stresom.

Mnenja udeležencev

Z Neurobeansom sem utrdila zavest, da lahko napredujem, tudi takrat ko sem mislila, da ni več poti. Dal mi je priložnosti, da razvijam svoje sposobnosti, zaznavam in vplivam na svoje misli ter posledično svoje vedenje. Spremembe in spoznanja pa lahko generaliziram tudi na druga področja življenja. Pri težavah, ki so posledica izgorelosti, raznih posegov v možgane lahko ciljno usmerjeno razvijaš svoje trenutne sposobnosti in hkrati nezavedno še mnogo drugih, za katere sploh nisi vedel/pričakoval, da se s tem načinom vadbe lahko zgodijo

Marija Mohar

Daje širino v spoznavanju samega sebe in pripelje do točke… “lahko zmorem

Andreja Rop

Preko Neurobeansa se posameznik lahko nauči zaustavljati avtomatske misli in preusmerjati pozornost na nalogo. Ker trening traja dlje časa, se vsak sreča z nihanjem motivacije in je trening dobra priložnost za tudi za urjenje vztrajnosti in spoznavanje sebe. Trening je podprt z mobilno aplikacijo, ki ves čas treniranja podaja povratne informacije in posamezniku pomaga do izboljšanja svojega delovanja

Andreja Petrovčič

Več mnenj

Pripomočki in oprema

Računalnik s spletno kamero, Zoom
Izposoja igralnih pripomočkov je vključena v ceno programa.

Cena, prosti termini in prijava na program

Termini, ki so na voljo:

Ponedeljek 18.00 – 19.00

69,00 € / mesečno

Prijava

69,00 € / mesečno

Prijava na brezplačen webinar

Copyright ©2023 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram