O nas

Za Neurobeans brandom stojimo predani kognitivni trenerji in pedagogi,
ki želimo pomagati učencem, dijakom in študentom pri doseganju želenih ciljev!

S praktičnim pristopom in poglobljenim znanjem znamko negujemo in razvijamo z vsem srcem.

Naš cilj je, da pripomoremo k boljšemu razvoju in izboljšanju kognitivnih, učnih
ter motoričnih sposobnosti otrok in mladostnikov. Vsi učenci imajo svoj unikaten potencial, ki pa ga težko razvijejo v polnosti. Naš cilj je pomagati prebiti ovire na poti razvoja osebnega potenciala. Ne maramo praznih obljub, zato se opiramo na znanstvene metode dela in merljive rezultate.
Več o metodi

Ekipa

Gregor Bohnec
Kognitivni trener in inovator
ima 12 let mednarodnih izkušenj prakse in razvoja kognitivnih urjenj, kontemplativnih in meditativnih metod. Gregor je na podlagi izsledkov sodobnih raziskav, prvoosebnih izkušenj s kognitivno vadbo in vpogleda v delovanje možganov razvil unikatno metodo kognitivnega urjenja Neurobeans.
Jasna Bohnec
Socialna pedagoginja
ima 15 let pedagoških in raziskovalnih izkušenj pri delu z otroki s posebnimi potrebami in je avtorica lastnih metod dela z otroki skozi igro. Zaposlena je v vrtcu kot svetovalna delavka in hkrati v šoli kot učiteljica za dodatno strokovno pomoč.
Katja Škoda
Kognitivna trenerka, študentka psihologije
ima opravljen 6-tedenski program Neurobeans za kognitivne trenerje, kjer je dosegla odlične rezultate. Katja pomaga pri načrtovanju, vodenju in izvedbi programov Neurobeans.
Sara Sršen
Kognitivna trenerka, študentka psihologije
ima opravljen 6-tedenski program Neurobeans za kognitivne trenerje, kjer je dosegla odlične rezultate. Sara pomaga pri zasnovi marketinških aktivnostih, organizaciji programov Neurobeans in vodenju individualnih vadb z učenci.
Nina Partljič
Kognitivna trenerka, študentka psihologije
ima opravljen 6-tedenski program Neurobeans za kognitivne trenerje, kjer je dosegla odlične rezultate. Nina pomaga pri promociji in izvedbi programov Neurobeans ter izvaja znanstveno raziskovanje učinkov.
Lara Petek
Kognitivna trenerka, študentka psihologije
ima opravljen 6-tedenski program Neurobeans za kognitivne trenerje, kjer je dosegla odlične rezultate. Lara pomaga pri promociji in izvedbi programov Neurobeans.
Ema Kerin Zabukovec
KOGNITIVNA TRENERKA, ŠTUDENTKA PSIHOLOGIJE
ima opravljen 6-tedenski program Neurobeans za kognitivne trenerje, kjer je dosegla odlične rezultate. Ema pomaga pri promociji in izvedbi programov Neurobeans.

Naše vrednote in zaveze
pri izdelavi pripomočkov
Neurobeans

Podpiramo lokalno in oni podpirajo nas

Kljub višjim cenam se poslužujemo lokalne proizvodnje v okviru manjših obrtnih delavnic. Zavzemamo se za delovanje lokalnih verig vrednosti in podpiramo razvoj lokalnega znanja
ter maloserijske proizvodnje.

Ohranjamo naravo in ravnovesje

Ker si želimo življenje v okolju čistih voda, zelenih in bujnih gozdov ter številnih živali, skrbimo za minimalno porabo naravnih virov, ki so izključno obnovljivi. Zato je Neurobeans pripomoček izdelan iz lesa in barvan z naravnimi barvami. Ker v sodobnem svetu potrošnje kupujemo preveč in potem izdelka ne uporabljamo, smo sprejeli odločitev, da Neurobeans pripomočkov ne bomo prodajali, ampak dajali v najem. Na ta način bo vsak izdelek, za katerega porabljamo naravne vire, uporabljen s strani številnih uporabnikov.

Copyright ©2022 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram