Odkrij
svojo
supermoč 
v disleksiji

1.

Celosten in znanstveno podprt pristop

2.

Na daljavo ali v živo

3.

Nagrajena metoda

Premagovanje izzivov disleksije z Neurobeans

Disleksija je učna težava, ki vpliva na sposobnost posameznika za branje in pisanje. Vendar pa v Neurobeans verjamemo, da je vsak otrok s to motnjo lahko uspešen, če dobi pravilno podporo. Naši kognitivni treningi so zasnovani tako, da pomagajo otrokom z disleksijo izboljšati svoje izvršilne funkcije, kot je pozornost, kar lahko pomaga pri razvijanju strategij za obvladovanje učnih izzivov. Hkrati pa z uporabo Neurobeans pripomočka in vaj za izboljšanje tekočega branja pomagamo otrokom, da obvladajo svoje veščine branja.

NEUROBEANS: Z ZLATO INOVACIJO NAGRAJENA METODA ZA RAZVOJ KOGNITIVNIH SUPERMOČI

Vas zanima kako vam lahko pomagamo?

Če bi želeli izvedeti več o tem, kako vam lahko pomaga Neurobeans, vam nudimo brezplačen online posvet. V tem sestanku bomo skupaj raziskali specifike vašega otroka in kako lahko naša metoda podpre njegov razvoj.
Rezervirajte brezplačen posvet

Kakšne rezultate dosežemo z neurobeans programom

Opažamo izboljšave pri naslednjih področjih:

Izboljšana
pozornost

Izboljšana
uspešnost v
šoli in pri
delu

Izboljšano
vedenje in
čustvovanje

Izboljšan
spomin

Izboljšane
organizacijske
spretnosti

Izboljšane
socialne
spretnosti

Izboljšana
sposobnost
sledenja
navodilom

Izboljšana
samozavest

Neurobeans ni samo program za enkratno izboljšanje simptomov disleksije, ampak je celosten pristop razvoja otroka in njegovih sposobnosti uspešnega delovanja v življenju.

Izkušnje otrok, ki so opravili neurobeans program

Jaz sem imela dobre občutke, pri mojih slabših predmetih (matematiki,fiziki) sem izboljšala ocene. Pri matematiki iz 3 na 4, pri fiziki pa celo na 5.

Vita

8. razred

Opazil sem da lažje poslušam pri pouku, ocene so se mi zvišale, z manjšim odporom hodim v šolo kot prej. Čeprav je lahko naporno, je neurobeans uporaben in ti pomaga če slediš napotkom. Opazil bos napredovanje in to ti po vlilo voljo.

Ožbej

9. razred

Pri neurobeans sem opazila da v šoli bolj sodelujem, poslušam in bolj se osredotočim na učenje.

Eva

8. razred

1 2 3 8
Več mnenj

IZKUŠNJE STARŠEV OTROK, KI SO OPRAVILI NEUROBEANS PROGRAM

Sam vzame knjigo in se uči - naredi učni načrt.

Simona

mama učenca iz Šmarje Sap

Všečna zadeva iz večih vidikov. +Sprotno spremljanje in vodenje otroka s strani nosilcev projekta. +Barvita zabava, vzpodbuja tudi ročne spretnosti otroka, vključuje mobilni telefon(posebno app) za sprotno samopreverjanje otrokovega napredka, kar je otroku všeč. +Dejavnost si je moral otrok sam vključevati v dnevni urnik. Tako je izboljševal tudi samoorganizacijo. +Izkušnja mu je prinesla dvig samozavesti, videl je, da zmore. Da si zmore zapomniti, če dovolj časa ponavlja. To se že odraža pri delu v šoli.

Anja

mama učenca iz Hoč

Z programom Neurobeans se je komunikacija in reakcija naše najstnice v primeru težav, ovir ali preprek zelo umirila. Njeni odzivi na reševanje težav, pa postali aktivni.

Snežana

mama učenke iz Šmarje Sap

1 2 3 5

Z programom Neurobeans se je komunikacija in reakcija naše najstnice v primeru težav, ovir ali preprek zelo umirila. Njeni odzivi na reševanje težav, pa postali aktivni.

Snežana

mama učenke iz Šmarje Sap

Opazila sem, da ima boljšo pozornost in tudi boljše ocene. Priporočam.

Petra

mama učenca iz Maribora

Program je zelo koristen za otroke. Razvija in spodbuja logično mišljenje, pomnjenje, koncentracijo ter odnos do dela. Kar je izredno pomembno, potrebna je vsakodnevna vaja in posledično, otrok ima vsakodnevno zadolžitev ter skrb, da delo opravi.

Mateja

mama učenke iz Šmarje Sap

Začnite svojo pot z neurobeans že danes!

Če ste starš otroka in iščete načine, kako mu lahko pomagate, vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačnem informativnem sestanku. Skupaj bomo raziskali, kako lahko Neurobeans podpre vašega otroka in vam pomaga pri soočanju z izzivi, ki jih prinaša disleksija. Za rezervacijo brezplačnega informativnega sestanka kliknite na gumb spodaj.

49,00 € / mesečno

Rezervirajte brezplačen posvet

49,00 € / mesečno

Odgovori na pogosta vprašanja

Neurobeans uporablja kombinacijo Neurofeedback vadbe in vadb za izboljšanje izvršilnih funkcij, ki pomagajo otrokom izboljšati svojo pozornost, samokontrolo in druge ključne veščine. Vaje so prilagojene potrebam vsakega posameznega otroka in se izvajajo v prijetnem in podpornem okolju.
Neurobeans vadba je oblikovana za otroke, ki se srečujejo z izzivi, kot so težave s koncentracijo, ADHD, učne težave, disleksija in druge težave z izvršilnimi funkcijami. Če vaš otrok kaže znake katerekoli od teh težav, bi lahko vadba Neurobeans bila koristna. Vendar je najboljši način, da ugotovite, ali je program primeren za vašega otroka, da se posvetujete z našim strokovnim timom. Na podlagi informativnega razgovora in kognitivnega testiranja lahko določimo ali bo vaš otrok deležen koristi našega programa.
Rezultati se običajno začnejo kazati že po 1 mesecu vadbe, vendar se le ti stabilizirajo po vsaj 3 mesecih redne vadbe, odvisno od posameznika. Pomembno je, da se vaje izvajajo redno in dosledno, da se dosežejo najboljši možni rezultati.
Neurobeans ne zdravi disleksije, vendar pa lahko pomaga otrokom z disleksijo izboljšati svoje veščine in sposobnosti, kar jim omogoča, da bolje obvladujejo simptome in razvijejo samozavest ter učinkovitost delovanja.

Copyright ©2023 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram