<< nazaj na programe vadbe

Neurobeans Fokus, vadba za boljšo pozornost, šolske rezultate in samozavest

Na daljavo, v zavetju vašega doma
45 minut
1 krat
tedensko

VIDEO PREDSTAVITEV PROGRAMA

O programu

Odkrijte moč Neurobeans Fokusa - inovativni program, ki otrokom od 11. do 14. leta pomaga izboljšati pozornost, učne sposobnosti in samozavest. Z edinstveno kombinacijo gibanja in miselne igre, otroci razvijejo ključne veščine, ki jim bodo pomagale uspeti v šoli in življenju. Program je nagrajena zlata inovacija in je pomagal že mnogim mladostnikom do lažjega in učinkovitejšega učenja ter boljših šolskih rezultatov.

Komu je program namenjen

Neurobeans Fokus je primeren za vse otroke, ki obiskujejo 6., 7., 8, in 9. razred ter želijo na zabaven način trenirati svoje možgane in razviti sposobnosti, ki so pomembne za uspešno učenje in opravljanje šole.

Trajanje

Na voljo je med šolskim letom. Otroci se lahko pridružijo kadarkoli. Program daje učinke po najmanj 2 mesecih redne vadbe. Glede na individualni napredek otroka lahko traja od 2 do 6 mesecev.
Izboljšana pozornost pri poslušanju pouka, učenju in domačih nalogah
Izboljšana sposobnost vzdrževanja pozornosti na nalogah, ki zahtevajo miselni napor in trajajo dlje časa.
Povečan 
delovni 
spomin
Otroci, ki sodelujejo v programu Neurobeans Fokus, razvijejo sposobnost učinkovitega pomnjenja in obdelave informacij v delovnem spominu, kar je pomembno na mnogih področjih še posebej pa pri učenju, računanju in kreativnem razmišljanju.
zboljšana samopodoba in sposobnost samoopazovanja
Skozi preproste igre, otroci spoznajo svoje možgane, način delovanja in učinkovite strategije delovanje.
Fizična kondicija, finomotorika in koordinacija
Izboljšanje telesne kondicije, finomotorike in koordinacijo.
Logično
razmišljanje
Igre in naloge spodbujajo razvoj logičnega razmišljanja in reševanja problemov.

Merljivi rezultati, ki jih dosežejo mladostniki v programu Neurobeans Fokus

42.91
Pozornost
42,91 %
30
Motoriko
30 %
65.75
Ritem optimalnega
delovanja
65,75 %

Jaz sem imela dobre občutke, pri mojih slabših predmetih (matematiki,fiziki) sem izboljšala ocene. Pri matematiki iz 3 na 4, pri fiziki pa celo na 5.

Vita

8. razred

Opazil sem da lažje poslušam pri pouku, ocene so se mi zvišale, z manjšim odporom hodim v šolo kot prej. Čeprav je lahko naporno, je neurobeans uporaben in ti pomaga če slediš napotkom. Opazil bos napredovanje in to ti po vlilo voljo.

Ožbej

9. razred

Pri neurobeans sem opazila da v šoli bolj sodelujem, poslušam in bolj se osredotočim na učenje.

Eva

8. razred

1 2 3 8
Več mnenj

Izkušnje staršev otrok, ki so opravili neurobeans program

S sinom (8let) obiskujemo program za premagovanje motenj pozornosti. Sin super napreduje, napredek viden na vseh področjih in v vseh okoljih. Napredek opazen že po prvem mesecu dela, po dveh mesecih napredek izrazit. Poleg izboljšanja pozornosti in posledično lažjega delovanja v okolju in s tem manj frustracij sin napreduje na vseh področjih, njegovo počutje je mnogo boljše. Zaradi odnosa, ki ga je g. Gregor ustvaril s sinom se treningov z veseljem udeleži in ga to dodatno motovira k delu. Program je zasnovan res individualno in prilagojen otrokovim potrebam, posebnostim na katere so pozorni.

Doroteja

mama otroka

Sam vzame knjigo in se uči - naredi učni načrt.

Simona

mama učenca iz Šmarje Sap

Všečna zadeva iz večih vidikov. +Sprotno spremljanje in vodenje otroka s strani nosilcev projekta. +Barvita zabava, vzpodbuja tudi ročne spretnosti otroka, vključuje mobilni telefon(posebno app) za sprotno samopreverjanje otrokovega napredka, kar je otroku všeč. +Dejavnost si je moral otrok sam vključevati v dnevni urnik. Tako je izboljševal tudi samoorganizacijo. +Izkušnja mu je prinesla dvig samozavesti, videl je, da zmore. Da si zmore zapomniti, če dovolj časa ponavlja. To se že odraža pri delu v šoli.

Anja

mama učenca iz Hoč

1 2 3 6

Z programom Neurobeans se je komunikacija in reakcija naše najstnice v primeru težav, ovir ali preprek zelo umirila. Njeni odzivi na reševanje težav, pa postali aktivni.

Snežana

mama učenke iz Šmarje Sap

Opazila sem, da ima boljšo pozornost in tudi boljše ocene. Priporočam.

Petra

mama učenca iz Maribora

Program je zelo koristen za otroke. Razvija in spodbuja logično mišljenje, pomnjenje, koncentracijo ter odnos do dela. Kar je izredno pomembno, potrebna je vsakodnevna vaja in posledično, otrok ima vsakodnevno zadolžitev ter skrb, da delo opravi.

Mateja

mama učenke iz Šmarje Sap

Cena, prosti termini in prijava na program

Termini, ki so na voljo:

Torek 18.00 
Sreda 18.00 

59,00 € / mesečno

Prijava

59,00 € / mesečno

Pripomočki in oprema

Računalnik s spletno kamero, Zoom
Izposoja igralnih pripomočkov je vključena v ceno programa.

Odgovori na pogosta vprašanja

Da, program Neurobeans Fokus je zasnovan tako, da pomaga vsem otrokom izboljšati svojo pozornost in koncentracijo, vključno z otroki z motnjami pozornosti. Vaje v našem programu so zasnovane tako, da spodbujajo celostni razvoj možganov in lahko pomagajo izboljšati funkcije, kot so
Absolutno. Program Neurobeans Fokus ni namenjen samo otrokom, ki se soočajo s težavami v šoli. Pravzaprav so naše vaje koristne za vse otroke, saj spodbujajo razvoj kognitivnih sposobnosti, ki so ključne za uspeh v šoli in tudi izven nje.
Vemo, da je motivacija ključna za uspeh pri učenju, zato je naš program zasnovan tako, da je zabaven in interaktiven. Otroci se učijo skozi igro in dejavnosti, ki jih privlačijo. Poleg tega naši usposobljeni kognitivni trenerji uporabljajo strategije motiviranja, ki pomagajo otrokom ostati zainteresirani in angažirani.
Rezultati se lahko razlikujejo od otroka do otroka, saj vsak posameznik napreduje v svojem ritmu. Vendar pa starši in učitelji pogosto poročajo, da opazijo izboljšanje pozornosti in koncentracije, delovnega spomina ter šolskih rezultatov po nekaj tednih redne vadbe.

Prijava na brezplačen webinar

Copyright ©2024 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram