Mnenja učencev
o metodi Neurobeans

Jaz sem imela dobre občutke, pri mojih slabših predmetih (matematiki,fiziki) sem izboljšala ocene. Pri matematiki iz 3 na 4, pri fiziki pa celo na 5.
Vita,
8. razred
Opazil sem da lažje poslušam pri pouku, ocene so se mi zvišale, z manjšim odporom hodim v šolo kot prej. Čeprav je lahko naporno, je neurobeans uporaben in ti pomaga če slediš napotkom. Opazil bos napredovanje in to ti po vlilo voljo.
Ožbej,
9. razred
Pri neurobeans sem opazila da v šoli bolj sodelujem, poslušam in bolj se osredotočim na učenje.
Eva,
8. razred
Pomagalo mi je pri zbranosti npr. pri TJA. Ta tečaj ti priporočam, ker boš izpopolnil svojo pozornost npr.( do učenja, pri pouku,)...
Žiga,
8. razred
Pri pouku lažje poslušam pri predmetih, ki se mi zdijo dolgočasni. Pomaga pri usmerjanjo pozornosti in več se naučiš z manj učenja.
Jan,
9. razred
Boljše poslušanje in boljša zbranost. Pojdi saj ti ful koristi pri poslušanju učiteljev in zbranosti pri pouku.
Maruša,
7. razred
Zdaj potrebujem manj časa da se naučim kakšno novo snov. Zelo mi je pomagalo pri pozornosti. To sam opazil ko nam učiteljica razlaga novo snov.
Tim,
8. razred
Z večjim veseljem se učim, iščem dobre stvari pri predmetih in stvareh ki jih ne maram. Neurobeans tečaj bi priporočila saj pomaga pri zbranosti in šoli.
Nika,
9. razred
Pri ang, mat, slj. Najbolj mi je pomagala ta zadnja delavnica: preusmerjenje pozornosti na druge stvari-pozitiven odnos.
Anej,
9. razred
Neurobeans treningi so mi pomagali pri lažjemu in hitrejšemu učenju. Všeč mi je tudi saj se zraven tudi razmigaš in hkrati treniraš svoje možgane.
Lučka,
7. razred
Opazil sem da si lažje zapomnem določene stvari in sicer pri predmetu zgodovine in matematike. Zdi se mi da bi vadba koristila kar nekaj mojim sošolcem saj nimajo vsi tako dobrih ocen in se mi zdi da imajo probleme s poslušanjem.
David,
8. razred
Z vadbo sem pridobila na moči in samozavesti! To sem opazila pri smučanju.
Živa,
3. letnik srednje šole
Izpostavila bi to, da mi je Neurobeans program zelo izboljšal pozornost. Vadbo Neurobeans priporočam, ker ti zelo pomaga pri učenju (npr. lažje se greš učiti, lažje si je zapomniti stvari, lažje se je zbrati...) in pri drugih dejavnostih.
Neja,
8. razred
Všeč mi je tako rečeno vse. Neurobeans je stvar, ki ti lahko pomaga na vseh področjih. Najbolj ti lahko pomaga pri uspehu, če ga želiš izboljšati. Pomaga ti tudi, da se čim bolj skoncentriraš pri stvareh, ki so pomembne (šola, dodatne obveznosti). Res učinkuje, to sem videla tudi na podlagi svojih izkušenj z Neurobeansi. Vadbo bi priporočala vsem, ki se vsaj malo trudijo doseči nek cilj. Seveda nič ne pride brez truda, zato je treba upoštevati navodila in redno opravljati treninge (poleg še dodatne naloge, ki so vključene v program). S tem pa lahko naenkrat zlahka dosežeš svoj cilj!
Ana,
8. razred
Meni se je zdel program Neurobeans zelo dober. Drugim bi ga priporočala ker bi s tem programom veliko znanja, ki bi ga v nadaljevanju veliko potrebovali. S tem programom veliko izboljšaš koncentracijo, motoriko saj moraš imeti veliko gibov, ki zahtevajo veliko natančnosti. Zato bi priporočala program Neurobeans tudi drugim.
Tina,
8. razred
Trening Neurobeans pripročam vsem učencem, ker jim lahko izboljša sposobnost učenja. To je bil glavni razlog za mojo udeležitev.
Val,
8. razred
Če bi se odločila samo za eno korist, je to verjetno lažje učenje. Menim, da bi bil trening dober, predvsem za ljudi, ki se učijo težje ali se veliko učijo, a od tega nimajo nič.
Zala,
9. razred
Izpostavila bi koncentracijo zaradi tega, ker sem tudi sama opazila da se od prve vaje pa do zadnje sem se vse lažje zbrala na vajo in na barve fižolčkov. Drugim učencem bi vadbo priporočala zaradi tega, ker je zelo zanimivo in tudi kasneje po opravljenih vajah oz. tednih opaziš napredek pri delu za šolo.
Sara,
8. razred
Če bi poudarila samo eno korist bi to, da se lažje osredotočim na to, kar delam. Vadbo Neurobeans priporočam vsem, da bi namesto da greš počivati za zraven delal kaj zanimivega (Neurobeans), da se ti izboljšajo ocene, ki jih pri nekaterih predmetih prej nisi moral dobiti.
Nika,
8. razred
Mislim, da je program Neurobeans najbolj koristen za učenje vztrajnosti in motivacije, saj se je pri vsaki vadbi treba potrudi, ne glede na rezultate, ki jih dobiš. Neurobeans vadbo bi priporočila, saj ne vzame veliko časa ali prostora, vseeno pa lahko od nje veliko odneseš.
Ina,
8. razred
Program Neurobeans se mi zdi najbolj koristen na področju spomina. S tem mislim, da si stvari lažje, hitreje in boljše zapomniš. Vadbo Neurobeans bi takoj priporočala svojim vrstnikom, saj ti ta vadba lahko zelo pomaga pri šoli. S to vadbo si lahko stvari lažje, hitreje in boljše zapomniš, tako kot sem že omenila. Prav tako so meni postali predmeti zanimivejši tako kot domače naloge.
Nina,
8. razred
Zelo rada bi izpostavila, da mi je vadba zelo pomagala pri koncentraciji. Npr. matematiko sovražim in nikoli nisem imela koncentracije zanjo, da bi se jo učila, a vendar z vadbo Neurobeans se mi je koncentracija povečala in zdaj se lahko matematiko učim z daljšo koncentracijo in ne da jo medtem izgubim. Vadbo priporočam vsem zaradi tega, ker bi jim izboljšalo spomin in koncentracijo pri delu (odvisno od posameznika). Lahko je tudi zelo zabavno in hkrati zelo v pomoč povsod pri delu.
Erika,
8. razred
Odkrij programe vadbe

Copyright ©2023 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram