Premagajmo 
motnjo 
pozornosti
in ustvarimo 
supermoči

1.

Celosten in znanstveno podprt pristop

2.

Na daljavo ali v živo

3.

Nagrajena metoda

Motnja pozornosti (ADHD) in kako vam lahko pomaga Neurobeans

Motnja pozornosti, znana tudi kot ADD in ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) je razvojna motnja, ki prizadene veliko otrok in se lahko nadaljuje tudi v odraslost. Otroci z ADHD pogosto doživljajo težave s koncentracijo, nadzorom impulzov in prekomerno aktivnostjo. Ti izzivi lahko v šoli in doma povzročijo občutek frustracij in stresa.

Če ste starš otroka z ADHD, verjetno dobro poznate te težave. Morda ste opazili, da se vaš otrok težko osredotoči na naloge ali da hitro izgubi zanimanje? Morda se soočate s stresom, ki ga povzroča obvladovanje impulzivnega vedenja vašega otroka. Ti izzivi so zahtevni in lahko vplivajo na celotno družino.

Pri Neurobeans razumemo vaše težave. In kar je najpomembneje, lahko vam učinkovito pomagamo.

Neurobeans: Z zlato inovacijo nagrajena metoda za motnjo pozornosti

Neurobeans je nova metoda, ki združuje znanstvena odkritja sodobne kognitivne znanosti v program, ki celostno pomaga otrokom z motnjo pozornosti izboljšati pozornost na merljiv in zanesljiv način. Naš pristop je z zlatim priznanjem nagrajena inovacija, ki temelji na atraktivnem kognitivnem treningu zasnovanem za izboljšanje kognitivnih sposobnosti, kot so pozornost, spomin, čustvovanje in reševanje problemov.

Vas zanima kako vam lahko pomagamo?

Če bi želeli izvedeti več o tem, kako vam lahko pomaga Neurobeans, vam nudimo brezplačen online posvet. V tem sestanku bomo skupaj raziskali specifike vašega otroka in kako lahko naša metoda podpre njegov razvoj.
Rezervirajte brezplačen posvet

Kakšne rezultate dosežemo z neurobeans programom

Izboljšana
pozornost

Izboljšana
uspešnost v
šoli in pri
delu

Izboljšano
vedenje in
čustvovanje

Izboljšan
spomin

Izboljšane
organizacijske
spretnosti

Izboljšane
socialne
spretnosti

Izboljšana
sposobnost
sledenja
navodilom

Izboljšana
samozavest

Neurobeans ni samo program za enkratno izboljšanje simptomov motnje pozornosti, ampak je celosten pristop razvoja otroka in njegovih sposobnosti uspešnega delovanja v življenju.

Izkušnje otrok in staršev, ki so opravili neurobeans program

Neurobeans je pomagal že več kot 250 otrokom. Preberite njihove zgodbe in zgodbe njihovih staršev.

Jaz sem imela dobre občutke, pri mojih slabših predmetih (matematiki,fiziki) sem izboljšala ocene. Pri matematiki iz 3 na 4, pri fiziki pa celo na 5.

Vita

8. razred

Opazil sem da lažje poslušam pri pouku, ocene so se mi zvišale, z manjšim odporom hodim v šolo kot prej. Čeprav je lahko naporno, je neurobeans uporaben in ti pomaga če slediš napotkom. Opazil bos napredovanje in to ti po vlilo voljo.

Ožbej

9. razred

Pri neurobeans sem opazila da v šoli bolj sodelujem, poslušam in bolj se osredotočim na učenje.

Eva

8. razred

1 2 3 8
Več mnenj

Izkušnje staršev otrok, ki so opravili neurobeans program

S sinom (8let) obiskujemo program za premagovanje motenj pozornosti. Sin super napreduje, napredek viden na vseh področjih in v vseh okoljih. Napredek opazen že po prvem mesecu dela, po dveh mesecih napredek izrazit. Poleg izboljšanja pozornosti in posledično lažjega delovanja v okolju in s tem manj frustracij sin napreduje na vseh področjih, njegovo počutje je mnogo boljše. Zaradi odnosa, ki ga je g. Gregor ustvaril s sinom se treningov z veseljem udeleži in ga to dodatno motovira k delu. Program je zasnovan res individualno in prilagojen otrokovim potrebam, posebnostim na katere so pozorni.

Doroteja

mama otroka

Sam vzame knjigo in se uči - naredi učni načrt.

Simona

mama učenca iz Šmarje Sap

Všečna zadeva iz večih vidikov. +Sprotno spremljanje in vodenje otroka s strani nosilcev projekta. +Barvita zabava, vzpodbuja tudi ročne spretnosti otroka, vključuje mobilni telefon(posebno app) za sprotno samopreverjanje otrokovega napredka, kar je otroku všeč. +Dejavnost si je moral otrok sam vključevati v dnevni urnik. Tako je izboljševal tudi samoorganizacijo. +Izkušnja mu je prinesla dvig samozavesti, videl je, da zmore. Da si zmore zapomniti, če dovolj časa ponavlja. To se že odraža pri delu v šoli.

Anja

mama učenca iz Hoč

1 2 3 6

Z programom Neurobeans se je komunikacija in reakcija naše najstnice v primeru težav, ovir ali preprek zelo umirila. Njeni odzivi na reševanje težav, pa postali aktivni.

Snežana

mama učenke iz Šmarje Sap

Opazila sem, da ima boljšo pozornost in tudi boljše ocene. Priporočam.

Petra

mama učenca iz Maribora

Program je zelo koristen za otroke. Razvija in spodbuja logično mišljenje, pomnjenje, koncentracijo ter odnos do dela. Kar je izredno pomembno, potrebna je vsakodnevna vaja in posledično, otrok ima vsakodnevno zadolžitev ter skrb, da delo opravi.

Mateja

mama učenke iz Šmarje Sap

Začnite svojo pot z neurobeans že danes!

Če ste starš otroka in iščete načine, kako mu lahko pomagate, vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačnem informativnem sestanku. Skupaj bomo raziskali, kako lahko Neurobeans podpre vašega otroka in vam pomaga pri soočanju z izzivi, ki jih prinaša motnja pozornosti. Za rezervacijo brezplačnega informativnega sestanka kliknite na gumb spodaj.

49,00 € / mesečno

Rezervirajte brezplačen posvet

49,00 € / mesečno

Odgovori na pogosta vprašanja

Neurobeans uporablja kombinacijo Neurofeedback vadbe in vadb za izboljšanje izvršilnih funkcij, ki pomagajo otrokom izboljšati svojo pozornost, samokontrolo in druge ključne veščine. Vaje so prilagojene potrebam vsakega posameznega otroka in se izvajajo v prijetnem in podpornem okolju.
Neurobeans vadba je oblikovana za otroke, ki se srečujejo z izzivi, kot so težave s koncentracijo, ADHD, učne težave, disleksija in druge težave z izvršilnimi funkcijami. Če vaš otrok kaže znake katerekoli od teh težav, bi lahko vadba Neurobeans bila koristna. Vendar je najboljši način, da ugotovite, ali je program primeren za vašega otroka, da se posvetujete z našim strokovnim timom. Na podlagi informativnega razgovora in kognitivnega testiranja lahko določimo ali bo vaš otrok deležen koristi našega programa.
Rezultati se običajno začnejo kazati že po 1 mesecu vadbe, vendar se le ti stabilizirajo po vsaj 3 mesecih redne vadbe, odvisno od posameznika. Pomembno je, da se vaje izvajajo redno in dosledno, da se dosežejo najboljši možni rezultati.
Neurobeans ne zdravi ADHD, vendar pa lahko pomaga otrokom z ADHD izboljšati svoje veščine in sposobnosti, kar jim omogoča, da bolje obvladujejo simptome ADHD in izboljšajo svojo kakovost življenja
Da, program Neurobeans je popolnoma združljiv tako z zdravili ko tudi drugimi terapijami. Neurobeans program lahko izboljša učinke zdravil in terapij ter skrajša potreben čas za doseganje želenih rezultatov.
Pri Neurobeansu se zavedamo pomena motivacije. Razumemo, da otroci ne morejo biti sami motivirani za izvajanje vaj, zato smo naše programe zasnovali na način, ki spodbuja motivacijo skozi točkovanje in napredovanje. Poleg tega skupaj z vami, starši, oblikujemo program motiviranja, ki vključuje nagrade iz vsakodnevnih aktivnosti vašega otroka, kot so več časa za digitalno zabavo, izleti, majhne nagrade itd. Na ta način zagotavljamo, da bo vaš otrok motiviran in angažiran skozi celoten proces.
Napredek in doseganje učinkov je naš glavni cilj, zato temu področju namenjamo posebno pozornost. Pred začetkom programa vaš otrok opravi testiranje, ki ga ponovimo med in po končanem programu. Izboljšanje izvršilnih funkcij običajno vodi do splošnega izboljšanja delovanja na vseh področjih, zato je ključnega pomena tudi vprašalnik za spremljanje otrokovega vedenja na področju delovnih navad (domače naloge, učenje), opravil, komunikacije itd. Učinki programa so običajno očitni v velikih razlikah v vedenju in se pogosto odražajo tudi v boljših rezultatih v šoli.
Da, program Neurobeans je primeren tudi za odrasle, ki se soočajo z ADHD.
Da, učinki vadbe Neurobeans so dolgotrajni. Ena od naših glavnih prednosti je, da se osredotočamo na dolgoročne učinke in trajnostno izboljšanje. Zato v okviru programa s starši sodelujemo pri oblikovanju strukture aktivnosti otroka po koncu programa. Ta struktura vključuje aktivnosti, ki otroku omogočajo ohranjanje in nadaljnje izboljšanje izvršilnih funkcij, ki so jih razvili med vadbo Neurobeans. S tem pristopom zagotavljamo, da bodo pridobljene veščine in izboljšave ostale z otrokom tudi po koncu programa.

Copyright ©2024 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram