Mnenja staršev učencev
o metodi Neurobeans

Starše učencev, ki so opravili vabo Neurobeans smo vprašali, kakšni so učinki vadbe:

Sam vzame knjigo in se uči - naredi učni načrt.
Simona,
mama učenca iz Šmarje Sap
Všečna zadeva iz večih vidikov. +Sprotno spremljanje in vodenje otroka s strani nosilcev projekta. +Barvita zabava, vzpodbuja tudi ročne spretnosti otroka, vključuje mobilni telefon(posebno app) za sprotno samopreverjanje otrokovega napredka, kar je otroku všeč. +Dejavnost si je moral otrok sam vključevati v dnevni urnik. Tako je izboljševal tudi samoorganizacijo. +Izkušnja mu je prinesla dvig samozavesti, videl je, da zmore. Da si zmore zapomniti, če dovolj časa ponavlja. To se že odraža pri delu v šoli.
Anja,
mama učenca iz Hoč
Z programom Neurobeans se je komunikacija in reakcija naše najstnice v primeru težav, ovir ali preprek zelo umirila. Njeni odzivi na reševanje težav, pa postali aktivni.
Snežana,
mama učenke iz Šmarje Sap
Opazila sem, da ima boljšo pozornost in tudi boljše ocene. Priporočam.
Petra,
mama učenca iz Maribora
Program je zelo koristen za otroke. Razvija in spodbuja logično mišljenje, pomnjenje, koncentracijo ter odnos do dela. Kar je izredno pomembno, potrebna je vsakodnevna vaja in posledično, otrok ima vsakodnevno zadolžitev ter skrb, da delo opravi.
Mateja,
mama učenke iz Šmarje Sap
Opazila sem, da ima boljše zavedanje in zaznavanje občutij, konkretno drugačno vedenje (npr. samozavest za izvedbo nekega izziva, ki se ga prej ni zmogla lotiti). Nad programom sva obe navdušeni in bova nadaljevali tudi poleti.
Jerneja,
mama dijakinje
Manj odpora do šolskega dela.
-,
starš učenca
Boljša pozornost, daljša koncentracija. Zelo smo veseli, da je naša Ina sodelovala v tem programu. Za vse je to povsem nova izkušnja. Ina je bila zelo vesela in ponosna, ko je videla svoja izboljšanja na različnih področjih. Cel trening in ugotovitve otroku zelo dvignejo tudi samozavest.
Zdenka,
mama učenke iz Hoč
Opazili smo, da je bolj vztrajna in natančna. Program Neurobeans zelo pomaga otrokom pri izboljšanju njihovim sposobnostim (vztrajnost, natančnost, planiranje šolskih obveznosti, ...).
-,
mama učenke
Več ima motivacije pri delu. Program bi priporočala, ker otroku pomaga vzdrževati fokus na določenem opravilu.
-,
mama učenke iz Vač
Hčerka je zelo navdušena nad tem programom. Z veseljem se loti teh nalog, pri šolskih obveznostih pa se lažje skoncentrira, bolj zapomni stvari. Najbolj je pa navdušena nad tem, da se naj bi zdaj lažje učila predmete, ki ji niso zanimivi. Dodala bi samo to, da se mi zdi program zanimiv in bi bilo super, če bi ga izvajali v osnovnih šolah.
-,
mama učenke iz Hoč
Več samostojnosti, več skuša narediti sama ... Pridobila je na samozavesti, na samostojnosti. Je bolj učinkovita.
Tomaž,
oče učenke iz Vač
Opazili smo, da je bolj vztrajna in natančna. Program Neurobeans zelo pomaga otrokom pri izboljšanju njihovih sposobnosti (vztrajnost, natančnost, planiranje šolskih obveznosti, ...)
Andreja,
mama učenke iz Jevnice
Opazili smo, da lažje sledi pouku. Priporočamo, ker urjenje možganov poteka na igriv način.
Mojca,
mama učenke iz Hoč
Bolje razume navodila, bolj je samostojna in odgovorna. Super program za izboljšanje koncentracije pri izvedbi določene naloge.
Simona,
mama učenke iz Litije
Odkrij programe vadbe

Copyright ©2023 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram