Premagajmo 
učne težave
in ustvarimo 
supermoči

1.

Celosten in znanstveno podprt pristop

2.

Na daljavo ali v živo

3.

Nagrajena metoda

Učne težave in kako jih premagujemo z Neurobeans

Učne težave so širok spekter izzivov, s katerimi se otroci lahko soočajo v šoli in v življenju. Pri Neurobeans verjamemo, da je razvoj izvršilnih funkcij ključ za premagovanje učnih težav. Izvršilne funkcije, kot so pozornost, samokontrola in mentalna prožnost, so bistvenega pomena za učenje in uspeh v šoli. Naša kognitivna vadba, ki temelji na napredni tehnologiji in znanstveno podprti metodologiji, pomaga otrokom razviti te ključne veščine, kar vodi do večje samostojnosti in uspešnosti pri učenju.

Neurobeans: Z zlato inovacijo nagrajena metoda za razvoj kognitivnih supermoči

Neurobeans je nova metoda, ki združuje znanstvena odkritja sodobne kognitivne znanosti v program, ki celostno pomaga otrokom z učnimi težavami izboljšati sposobnost pozornosti, delovnega spomina in samokontrole na merljiv in zanesljiv način. Naš pristop je z zlatim priznanjem nagrajena inovacija, ki temelji na atraktivnem kognitivnem treningu zasnovanem za izboljšanje kognitivnih sposobnosti.

Vas zanima kako vam lahko pomagamo?

Če bi želeli izvedeti več o tem, kako vam lahko pomaga Neurobeans, vam nudimo brezplačen online posvet. V tem sestanku bomo skupaj raziskali specifike vašega otroka in kako lahko naša metoda podpre njegov razvoj.
Rezervirajte brezplačen posvet

Kakšne rezultate dosežemo z neurobeans programom

Opažamo izboljšave pri naslednjih področjih:

Izboljšana
pozornost

Izboljšana
uspešnost v
šoli in pri
delu

Izboljšano
vedenje in
čustvovanje

Izboljšan
spomin

Izboljšane
organizacijske
spretnosti

Izboljšane
socialne
spretnosti

Izboljšana
sposobnost
sledenja
navodilom

Izboljšana
samozavest

Neurobeans ni samo program za enkratno izboljšanje simptomov učnih težav, ampak je celosten pristop razvoja otroka in njegovih sposobnosti uspešnega delovanja v življenju.

Izkušnje otrok in staršev, ki so opravili neurobeans program

Neurobeans je pomagal že več kot 250 otrokom. Preberite njihove zgodbe in zgodbe njihovih staršev.

Jaz sem imela dobre občutke, pri mojih slabših predmetih (matematiki,fiziki) sem izboljšala ocene. Pri matematiki iz 3 na 4, pri fiziki pa celo na 5.

Vita

8. razred

Opazil sem da lažje poslušam pri pouku, ocene so se mi zvišale, z manjšim odporom hodim v šolo kot prej. Čeprav je lahko naporno, je neurobeans uporaben in ti pomaga če slediš napotkom. Opazil bos napredovanje in to ti po vlilo voljo.

Ožbej

9. razred

Pri neurobeans sem opazila da v šoli bolj sodelujem, poslušam in bolj se osredotočim na učenje.

Eva

8. razred

1 2 3 8
Več mnenj

IZKUŠNJE STARŠEV OTROK, KI SO OPRAVILI NEUROBEANS PROGRAM

Sam vzame knjigo in se uči - naredi učni načrt.

Simona

mama učenca iz Šmarje Sap

Všečna zadeva iz večih vidikov. +Sprotno spremljanje in vodenje otroka s strani nosilcev projekta. +Barvita zabava, vzpodbuja tudi ročne spretnosti otroka, vključuje mobilni telefon(posebno app) za sprotno samopreverjanje otrokovega napredka, kar je otroku všeč. +Dejavnost si je moral otrok sam vključevati v dnevni urnik. Tako je izboljševal tudi samoorganizacijo. +Izkušnja mu je prinesla dvig samozavesti, videl je, da zmore. Da si zmore zapomniti, če dovolj časa ponavlja. To se že odraža pri delu v šoli.

Anja

mama učenca iz Hoč

Z programom Neurobeans se je komunikacija in reakcija naše najstnice v primeru težav, ovir ali preprek zelo umirila. Njeni odzivi na reševanje težav, pa postali aktivni.

Snežana

mama učenke iz Šmarje Sap

1 2 3 5

Z programom Neurobeans se je komunikacija in reakcija naše najstnice v primeru težav, ovir ali preprek zelo umirila. Njeni odzivi na reševanje težav, pa postali aktivni.

Snežana

mama učenke iz Šmarje Sap

Opazila sem, da ima boljšo pozornost in tudi boljše ocene. Priporočam.

Petra

mama učenca iz Maribora

Program je zelo koristen za otroke. Razvija in spodbuja logično mišljenje, pomnjenje, koncentracijo ter odnos do dela. Kar je izredno pomembno, potrebna je vsakodnevna vaja in posledično, otrok ima vsakodnevno zadolžitev ter skrb, da delo opravi.

Mateja

mama učenke iz Šmarje Sap

Začnite svojo pot z neurobeans že danes!

Če ste starš otroka in iščete načine, kako mu lahko pomagate, vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačnem informativnem sestanku. Skupaj bomo raziskali, kako lahko Neurobeans podpre vašega otroka in vam pomaga pri soočanju z izzivi, ki jih prinašajo učne težave. Za rezervacijo brezplačnega informativnega sestanka kliknite na gumb spodaj.

49,00 € / mesečno

Rezervirajte brezplačen posvet

49,00 € / mesečno

Odgovori na pogosta vprašanja

Neurobeans uporablja kombinacijo Neurofeedback vadbe in vadb za izboljšanje izvršilnih funkcij, ki pomagajo otrokom izboljšati svojo pozornost, samokontrolo in druge ključne veščine. Vaje so prilagojene potrebam vsakega posameznega otroka in se izvajajo v prijetnem in podpornem okolju.
Neurobeans vadba je oblikovana za otroke, ki se srečujejo z izzivi, kot so težave s koncentracijo, ADHD, učne težave, disleksija in druge težave z izvršilnimi funkcijami. Če vaš otrok kaže znake katerekoli od teh težav, bi lahko vadba Neurobeans bila koristna. Vendar je najboljši način, da ugotovite, ali je program primeren za vašega otroka, da se posvetujete z našim strokovnim timom. Na podlagi informativnega razgovora in kognitivnega testiranja lahko določimo ali bo vaš otrok deležen koristi našega programa.
Rezultati se običajno začnejo kazati že po 1 mesecu vadbe, vendar se le ti stabilizirajo po vsaj 3 mesecih redne vadbe, odvisno od posameznika. Pomembno je, da se vaje izvajajo redno in dosledno, da se dosežejo najboljši možni rezultati.

Copyright ©2023 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram