Gregor Bohnec
Ustanovitelj / kognitivni trener

13. 09. 2023

Napovedujemo izid inovativnega Online Testa Pozornosti!

S ponosom naznanjamo razvoj novega Online Testa Pozornosti, orodja, ki bo služilo kot referenčna točka tako za starše kot za odrasle, ko gre za merjenje sposobnosti koncentracije med srednje zahtevnimi kognitivnimi nalogami (npr. učenje, delanje domačih nalog, pisarniško delo, ipd.).

Kaj lahko pričakujete?

Naš test, ki je zasnovan v obliki interaktivne igre, ponuja realnočasovno analizo vaše pozornosti v trajanju približno 5 minut. Razvili smo dve verziji testa:

  1. Lažja in krajša verzija: Priporočljivo za otroke do 11. leta starosti.
  2. Težja in daljša verzija: Primerna za vse, starejše od 11 let, vključno z odraslimi.

Kako sodelovati?

Vabimo vas, da se preizkusite v našem testu in ob tem delite svoj e-poštni naslov. Vsak udeleženec bo po elektronski pošti prejel personalizirano poročilo, v katerem bodo vidne primerjave njihovih rezultatov z rezultati populacije enake starosti.

Pomembno: Poročila bomo poslali, ko bo test opravilo dovolj veliko število udeležencev, da bo zagotovljena največja zanesljivost rezultatov.

Zakaj sodelovati?

S sodelovanjem v našem testu ne boste le dobili vpogleda v svoje kognitivne sposobnosti, temveč boste prispevali k obsežni bazi podatkov, ki bo služila za razvoj dodatnih raziskav na področju človeške pozornosti.

Neurobeans online test pozornosti (beta verzija): https://www.neurobeans.si/test_pozornosti

Prijavite se na Neurobeans Novičnik!

Nasveti, novice in članki kognitivnih trenerjev!
.

Copyright ©2023 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram