Natreniraj možgane
in razturaj v šoli!

6

tedenski
program

Šesttedenski program
kognitivnega in telesnega urjenja

Neurobeans je metoda vadbe možganov s katero mladostniki in odrasli izboljšajo svoje sposobnosti učinkovitega delovanja v šoli, pri delu ali športu. Je kombinacija gibanja in miselne igre, ki spodbuja k doseganju vrhunske učinkovitosti na enostaven in zabaven način.
Lažje učenje
Kakovostnejša pozornost
Boljši spomin
Več zabave
manj napora
Sposobnost vztrajanja in vzdrževanja motivacije
Neuničljiva
samozavest

Učence, ki so končali vadbo smo vprašali
kaj menijo o koristih vadbe Neurobeans

Všeč mi je tako rečeno vse. Neurobeans je stvar, ki ti lahko pomaga na vseh področjih. Najbolj ti lahko pomaga pri uspehu, če ga želiš izboljšati. Pomaga ti tudi, da se čim bolj skoncentriraš pri stvareh, ki so pomembne (šola, dodatne obveznosti). Res učinkuje, to sem videla tudi na podlagi svojih izkušenj z Neurobeansi. Vadbo bi priporočala vsem, ki se vsaj malo trudijo doseči nek cilj. Seveda nič ne pride brez truda, zato je treba upoštevati navodila in redno opravljati treninge (poleg še dodatne naloge, ki so vključene v program). S tem pa lahko naenkrat zlahka dosežeš svoj cilj!
Ana
8. razred
Meni se je zdel program Neurobeans zelo dober. Drugim bi ga priporočala ker bi s tem programom veliko znanja, ki bi ga v nadaljevanju veliko potrebovali. S tem programom veliko izboljšaš koncentracijo, motoriko saj moraš imeti veliko gibov, ki zahtevajo veliko natančnosti. Zato bi priporočala program Neurobeans tudi drugim.
Tina
8. razred
Če bi se odločila samo za eno korist, je to verjetno lažje učenje. Menim, da bi bil trening dober, predvsem za ljudi, ki se učijo težje ali se veliko učijo, a od tega nimajo nič.
Zala
9. razred
Izpostavila bi koncentracijo zaradi tega, ker sem tudi sama opazila da se od prve vaje pa do zadnje sem se vse lažje zbrala na vajo in na barve fižolčkov. Drugim učencem bi vadbo priporočala zaradi tega, ker je zelo zanimivo in tudi kasneje po opravljenih vajah oz. tednih opaziš napredek pri delu za šolo.
Sara
8. razred
Mislim, da je program Neurobeans najbolj koristen za učenje vztrajnosti in motivacije, saj se je pri vsaki vadbi treba potrudi, ne glede na rezultate, ki jih dobiš. Neurobeans vadbo bi priporočila, saj ne vzame veliko časa ali prostora, vseeno pa lahko od nje veliko odneseš.
Ina
8. razred
Zelo rada bi izpostavila, da mi je vadba zelo pomagala pri koncentraciji. Npr. matematiko sovražim in nikoli nisem imela koncentracije zanjo, da bi se jo učila, a vendar z vadbo Neurobeans se mi je koncentracija povečala in zdaj se lahko matematiko učim z daljšo koncentracijo in ne da jo medtem izgubim. Vadbo priporočam vsem zaradi tega, ker bi jim izboljšalo spomin in koncentracijo pri delu (odvisno od posameznika). Lahko je tudi zelo zabavno in hkrati zelo v pomoč povsod pri delu.
Erika
8. razred
Preberi zgodbe učencev, ki smo jim pomagali

Starše učencev, ki so opravili vabo Neurobeans
smo vprašali, kakšni so učinki vadbe:

Bolje razume navodila, bolj je samostojna in odgovorna. Super program za izboljšanje koncentracije pri izvedbi določene naloge.
Simona,
mama učenke iz Litije
Več samostojnosti, več skuša narediti sama ... Pridobila je na samozavesti, na samostojnosti. Je bolj učinkovita.
Tomaž,
oče učenke iz Vač
Boljša pozornost, daljša koncentracija. Zelo smo veseli, da je naša Ina sodelovala v tem programu. Za vse je to povsem nova izkušnja. Ina je bila zelo vesela in ponosna, ko je videla svoja izboljšanja na različnih področjih. Cel trening in ugotovitve otroku zelo dvignejo tudi samozavest.
Zdenka,
mama učenke iz Hoč
Več mnenj

Kaj šesttedenski program
Neurobeans obsega?

1. teden
Predstavitev in
začetek vadbe
2. teden
Urjenje usmerjanja
pozornosti
3. teden
Individualno svetovanje in usmeritve
4. teden
Učenje učinkovitega doseganja rezultatov
 z manj napora 
in več zabave
5. teden
Individualno svetovanje in usmeritve
6. teden
Vrhunska samozavest »Vem, da zmorem«

Komu je namenjen program
Neurobeans?

Program je namenjen vsem učencem in učenkam višjih razredov OŠ (7. 8. 9. razred) ter dijakinjam in dijakom, ki želijo izboljšati svoje možganske zmogljivosti za lažje in boljše doseganje dobrih rezultatov v šoli ali pri športu z manj napora in več zabave.

S pridobitvijo vpogleda v lastne sposobnosti in delovanje možganov učenci in učenke pridobijo trdno samozavest - Vem, da zmorem.

Ali so potrebna kakšna
predznanja ali sposobnosti?

Program vadbe je enostaven in učencu prijazen, zato niso potrebna predznanja ali sposobnosti.
Ključnega pomena sta le zaveza k izvajanju vadbe in upoštevanju navodil.
Niste prepričani ali je vadba primerna za vas ali vašega otroka?
Kontaktirajte nas in skupaj bomo ugotovili.
Kontaktirajte nas!
Na tem mestu najdete tudi študije primerov, kako smo z vadbo pomagali učencem in učenkam ter mnenja staršev o programu.

Cena 6-tedenskega tečaja

Cena tečaja, ki obsega najem Neurobeans orodja, dostopa do aplikacije, 30 seans vadbe, 4 učnih delavnic in individualno spremljanje kognitivnega trenerja je
120 €
Cena vključuje tudi poštnino
pošiljanja pripomočka in majico
kognitivnega trenerja

Naslednji termini, ki so na voljo:

Termin 1:1. 3. 2022 do 15. 4. 2022
Prijava
Termin 2:     29. 9. 2022 do 7. 10. 2022
Prijava

Pomagamo
šibkejšim

Del svojega časa namenjamo pomoči in urjenju učencev/učenk, ki imajo potencial in voljo, starši pa nimajo zadostnih finančnih zmogljivosti.
V kolikor nimate finančnih zmožnosti pa bi želeli, da vaš otrok sodeluje v programu,  nam pošljite motivacijsko pismo na e-mail info@neurobeans.si

Naša motivacija in zaveza
za vaše zadovoljstvo

Glede na izkušnje in raziskave smo popolnoma prepričani, da vam bomo s programom Neurobeans učinkovito pomagali.
Zato vam  v primeru, da ne opazite učinkov programa, ponujamo vračilo denarja, 30 dni po koncu tečaja.

Copyright ©2022 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram