Natreniraj možgane
in razturaj v šoli!

15 min

/dan

Z igro do boljše pozornosti, 
šolskih rezultatov in samozavesti

Neurobeans je metoda vadbe možganov s katero mladostniki in odrasli izboljšajo svoje sposobnosti učinkovitega delovanja v šoli, pri delu ali športu. Je kombinacija gibanja in miselne igre, ki spodbuja k doseganju vrhunske učinkovitosti na enostaven in zabaven način.
Olajšaj si učenje
Izboljšaj pozornost
Izboljšaj spomin
Pridobi energijo 
za učenje
Porabi manj časa in napora
Dosezi boljši rezultat in trdno samozavest

Kaj pravijo učenci o učinkih Neurobeans treninga?

Všeč mi je tako rečeno vse. Neurobeans je stvar, ki ti lahko pomaga na vseh področjih. Najbolj ti lahko pomaga pri uspehu, če ga želiš izboljšati. Pomaga ti tudi, da se čim bolj skoncentriraš pri stvareh, ki so pomembne (šola, dodatne obveznosti). Res učinkuje, to sem videla tudi na podlagi svojih izkušenj z Neurobeansi. Vadbo bi priporočala vsem, ki se vsaj malo trudijo doseči nek cilj. Seveda nič ne pride brez truda, zato je treba upoštevati navodila in redno opravljati treninge (poleg še dodatne naloge, ki so vključene v program). S tem pa lahko naenkrat zlahka dosežeš svoj cilj!
Ana
8. razred
Meni se je zdel program Neurobeans zelo dober. Drugim bi ga priporočala ker bi s tem programom veliko znanja, ki bi ga v nadaljevanju veliko potrebovali. S tem programom veliko izboljšaš koncentracijo, motoriko saj moraš imeti veliko gibov, ki zahtevajo veliko natančnosti. Zato bi priporočala program Neurobeans tudi drugim.
Tina
8. razred
Če bi se odločila samo za eno korist, je to verjetno lažje učenje. Menim, da bi bil trening dober, predvsem za ljudi, ki se učijo težje ali se veliko učijo, a od tega nimajo nič.
Zala
9. razred
Izpostavila bi koncentracijo zaradi tega, ker sem tudi sama opazila da se od prve vaje pa do zadnje sem se vse lažje zbrala na vajo in na barve fižolčkov. Drugim učencem bi vadbo priporočala zaradi tega, ker je zelo zanimivo in tudi kasneje po opravljenih vajah oz. tednih opaziš napredek pri delu za šolo.
Sara
8. razred
Mislim, da je program Neurobeans najbolj koristen za učenje vztrajnosti in motivacije, saj se je pri vsaki vadbi treba potrudi, ne glede na rezultate, ki jih dobiš. Neurobeans vadbo bi priporočila, saj ne vzame veliko časa ali prostora, vseeno pa lahko od nje veliko odneseš.
Ina
8. razred
Zelo rada bi izpostavila, da mi je vadba zelo pomagala pri koncentraciji. Npr. matematiko sovražim in nikoli nisem imela koncentracije zanjo, da bi se jo učila, a vendar z vadbo Neurobeans se mi je koncentracija povečala in zdaj se lahko matematiko učim z daljšo koncentracijo in ne da jo medtem izgubim. Vadbo priporočam vsem zaradi tega, ker bi jim izboljšalo spomin in koncentracijo pri delu (odvisno od posameznika). Lahko je tudi zelo zabavno in hkrati zelo v pomoč povsod pri delu.
Erika
8. razred
Preberi zgodbe učencev, ki smo jim pomagali

Kaj pravijo starši o učinkih Neurobeans treninga?

Bolje razume navodila, bolj je samostojna in odgovorna. Super program za izboljšanje koncentracije pri izvedbi določene naloge.
Simona,
mama učenke iz Litije
Več samostojnosti, več skuša narediti sama ... Pridobila je na samozavesti, na samostojnosti. Je bolj učinkovita.
Tomaž,
oče učenke iz Vač
Boljša pozornost, daljša koncentracija. Zelo smo veseli, da je naša Ina sodelovala v tem programu. Za vse je to povsem nova izkušnja. Ina je bila zelo vesela in ponosna, ko je videla svoja izboljšanja na različnih področjih. Cel trening in ugotovitve otroku zelo dvignejo tudi samozavest.
Zdenka,
mama učenke iz Hoč
Več mnenj

Kako poteka online
Neurobeans trening možganov?

1. korak
Postavimo cilje in predamo orodje Neurobeans.
2. korak
Enkrat tedensko se online povežemo in damo usmeritve za vadbo.
3. korak
Treninge izvajaš po svojem urniku z orodjem in aplikacijo Neurobeans.
4. korak
Znanja in veščine prenesemo v delo za šolo.
5. korak
Lažje in boljše opravljaš šolske aktivnosti.
6. korak
Žanjemo rezultate in zgradimo samozavest za uspeh.

Komu je namenjena vadba
Neurobeans?

Neurobeans trening možganov je namenjen vsem učencem 6., 7., 8. ali 9. razreda, ki bi želeli razviti svoje sposobnosti na področjih pozornosti, učinkovitega učenja, doseganja dobrih rezultatov v šoli z več zabave in manj napora ter pridobiti nepremagljivo samozavest na vseh področjih.

Program vadbe je enostaven in učencu prijazen, zato niso potrebna predznanja ali sposobnosti.

Niste prepričani in si želite informativni posvet s kognitivnim trenerjem?

Naši kognitivni trenerji so vedno na voljo za informativni posvet. Lahko nas pokličete na: 040 723 155 ali nam pišete na vadbe@neurobeans.si.
Kontaktirajte nas!

Cena vodenega online tečaja


49,00 €
/mesec
Cena obsega izposojo Neurobeans orodja, 4 učne delavnice in individualno vodenje s strani strokovno usposobljenega kognitivnega trenerja.

Naslednja skupina prične v mesecu marcu.


Pomagamo
šibkejšim

Del svojega časa namenjamo pomoči in urjenju učencev/učenk, ki imajo potencial in voljo, starši pa nimajo zadostnih finančnih zmogljivosti.
V kolikor nimate finančnih zmožnosti pa bi želeli, da vaš otrok sodeluje v programu,  nam pošljite motivacijsko pismo na e-mail info@neurobeans.si

Naša motivacija in zaveza
za vaše zadovoljstvo

Glede na izkušnje in raziskave smo popolnoma prepričani, da vam bomo s programom Neurobeans učinkovito pomagali.
Zato vam  v primeru, da ne opazite učinkov programa, ponujamo vračilo denarja, 30 dni po koncu tečaja.

Copyright ©2023 Neurobeans. All rights reserved.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram